Home Contact maken Locatie

Locatie

Wij zijn de Langstraatse Amateur Smalfilm- en videoclub; in het kort Videofilmclub LAS'79. Onze club, met minder dan dertig leden, is landelijk gezien een middelgrote club. Helaas met wat minder dames dan heren. Wij samen vormen een hechte vriendengroep en beleven veel plezier met onze hobby. Hoe? Dat hopen wij in de vorige pagina's te hebben verteld.

Wilt U het zelf beleven, kom dan een clubavond vrijblijvend meekijken hoe wij bezig zijn. Deze avonden worden gehouden in het gebouw "De Gildenbond". De opening van de clubavond is om 20:00 uur precies. Meestal zijn we om 19:45 uur binnen om elkaar bij te praten, afspraken te maken en alvast een kopje koffie te nuttigen.

U vindt "De Gildenbond"  op adres

Monseigneur Völkerstraat 3
5171 JM Kaatsheuvel
Telefoon: 0416-272 226

De weg er heen vindt u het makkelijkst door op de N261, de weg Tilburg - Waalwijk, de afslag "Loonse en Drunense Duinen" te nemen (bij NH Hoteles Waalwijk).

Vervolgens gaat u op de tweede rotonde links en direct weer rechtsaf.

U rijdt nu in de Roestenbergstraat. Aan het eind van deze straat moet u voorrang verlenen. Als u hier linksaf gaat (vóór Chalet Fontaine) bent u in de Mgr. Völkerstraat.

Ongeveer 100 meter verderop staat aan de linker kant het verenigingsgebouw "De Gildenbond".

 


Grotere kaart weergeven

 

Onze club is ook te vinden via zoekwebsite MisterWhat
Videofilmclub LAS'79 in Waalwijk