Home Programma Programma 2018

Clubavond 17 april 2018

ALV en Seizoensluitingsavond

Verslag van Cees Leijnse
Clubavond op 17-04-2018
Afwezig met kennisgeving: Frans Hellings

Deze clubavond is de laatste voor de zomerstop en traditiegetrouw zijn hierbij onze huisgenoten uitgenodigd.

De korte ingelaste algemene ledenvergadering, over het privacybeleid en privacyreglement, die de leden hebben goedgekeurd en waarvan de leden een uitgebreid verslag hebben ontvangen, resulteert in het publiceren ervan op de website de dag erna. Tevens tekenden de leden voor toestemming voor het verspreiden van de ledenlijst onder de leden inclusief de beperkingen in het gebruik ervan.

Hierna opent de voorzitter deze sluitingsavond rond 20:30 uur. Hij heet iedereen van harte welkom en speciaal de meegekomen huisgenoten.

Zoals gebruikelijk op de sluitingsavond kijken we naar een selectie uit de films die dit seizoen door de leden zijn gepresenteerd. We hebben wel een slechte start; de Mediaspeler wil niet opstarten. Gelukkig is er een laptop aanwezig om daar vanaf de films te projecteren. De Eminent Mediaspeler moet in de vakantieperiode nagekeken/gerepareerd worden.

Voor de pauze zien we de films:

Nieuwjaarsgroet 2018 van Roland van Riel. Korte impressie van het Dickens festival in Drunen. Duur 1:36 minuten.

Nieuwjaarswens van Barbara de Groot en Frans Sluijs. Nieuwjaarswens vanuit de levende Kerststal in Kaatsheuvel. Duur 3:20 minuten

Ouderkerk aan de Amstel van Barbara de Groot en Frans Sluijs. Informatief, interessant en zeer goed gefilmd. Een uitgebreid verslag van de bezienswaardigheden van de plaats. Duur 18:42 minuten.

Natuurgebied De Baardwijkse Overlaat van Jan van der Steen. Rondleiding door natuurgebied. Eerst is het door een gids uitgesproken verhaal in logische volgorde gezet. Daarna zijn er opnamen bij gezocht en bij gemaakt. Duur 16:00 minuten.

Na deze film houden we pauze met een hapje en een drankje en praten elkaar bij over van alles en nog wat.

Na de pauze kijken we naar de film:

Berlijn van Jan van der Steen. Met Effeweg bezoekt de familie van Berna Berlijn en Potsdam soms onder leiding van een gids. Duur 27:00 minuten.

We proberen altijd om films te tonen van zoveel mogelijk leden. Helaas zijn er dit jaar maar weinig nieuwe video's gemaakt. Daarnaast hebben we gekozen om een film van Wally te laten vervallen ten gunste van een langere pauze.

Na deze film neemt de voorzitter het woord. Hij bedankt Joke voor de heerlijke cake bij de koffie en de versnaperingen bij het drankje, wenst iedereen een prettige vakantie en sluit deze avond af.